Betalen

  1. Home
  2. |
  3. Betalen

In onze webshop bieden wij u de mogelijkheid om de bestelling vooraf of achteraf te betalen (Afterpay). Tijdens de bestelprocedure komt u vanzelf terecht bij het onderdeel betalen. Hier kunt u de door u gewenste betaalmethode selecteren.

De betalingsprocedure loopt via Buckaroo (online payment provider).

iDeal 

Betalingen via iDeal zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze methode kunt u direct tijdens de bestelprocedure de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Maakt u al gebruik van telebankieren, dan kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard

U kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa en MasterCard. De betalingsprocedure via Buckaroo gaat met een beveiligde SSL procedure.

PayPal

Betalen met PayPal gaat eenvoudig door enkel uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. U hoeft geen bank- of creditcardgegevens in te vullen, deze zijn veilig opgeslagen door PayPal.

Bankoverschrijving 

Wilt u graag betalen met een overschrijving dan kan dit ook direct via de beveiligde SSL procedure van Buckaroo. Breng geen wijzigingen aan in het betalingskenmerk; uw betaling kan dan zoek raken.

Afterpay

Eerst zien, dan betalen. Afterpay is een veilige en eenvoudige manier om uw bestelling achteraf te betalen. Als u kiest voor een Afterpay betaling rond u de bestelling zonder betaling af. AfterPay stuurt jou per e-mail de factuur nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Deze factuur kun je betalen hoe en wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Dit kan via de iDeal knop in je factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren. Veilig en handig.

AfterPay voert voor HappyRainyDays het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij HappyRainyDays betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.

Let op: Bij betaling met Afterpay berekenen wij € 1,25,- betaalkosten, deze kosten worden niet gerefund bij een retour.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Menu