Pasvorm

Shop per pasvorm

Iedere vrouw is anders gevormd. Vandaar dat de ene regenjas een vrouw met een Y-figuur prachtig staat en een ander die bredere heupen heeft totaal niet. Voor iedere vrouw met welk figuur dan ook heeft HappyRainyDays een model dat aansluit. Bekijk hieronder welk model regenjas het beste bij uw figuur past.

Zandloper

Het zandloper figuur heeft heupen en schouders van gelijke breedte en een slanke taille. Om de taille te benadrukken is het mooi om een jas met ceintuur te dragen zoals de trenchcoat met capuchon of de lange regenjas. Deze beide modellen regenjassen zijn in de taille smaller gesneden en zijn voorzien van een ceintuur om het accent op de taille te leggen. Daarnaast is er onze nieuwe jas: de coat. De coat benadrukt de taiille ook erg mooi. De jas heeft een vrouwelijke vorm en zit precies zo getailleerd als u wenst. Deze modellen zijn ideaal voor vrouwen met een zandloper figuur.

Y-figuur

Bij het Y-figuur zijn de schouders breder dan de taille en zijn de benen slank. De modellen van HappyRainyDays passend bij dit figuur zijn het jack en de parka. Het jack is iets wijder van boven, waardoor deze ruimer zit bij de schouders. De taille is aan de hand van een elastiek aan de achterkant getailleerd, waardoor de taille wel geaccentueerd wordt. De parka is net als het jack, wijder aan de bovenkant. Aan de hand van een koord met stoppers in de taille kan deze naar wens worden getailleerd.

Appelfiguur

Vrouwen met een appelfiguur hebben een volle boezem, weinig taille en slanke benen. Wij adviseren bij dit figuur een model te kiezen die niet slank gesneden is in de taille, maar een model dat aan de bovenkant en rondom de middel meer ruimte heeft. De modellen die het beste aansluiten bij dit model zijn het jack, de korte coat en de parka. Deze modellen zijn aan de bovenkant breder en zijn rechter gesneden dan andere modellen.

Peer-figuur

Vrouwen met een peer-figuur hebben smalle schouders en een smalle taille die overgaan in bredere heupen en bovenbenen. Een jas met ceintuur om de smalle taille te accentueren is voor vrouwen met dit figuur een uitkomst, denk hierbij aan de korte coat. Deze valt tot uw heupen. Mocht u een langere jas willen bestellen, dan raden wij aan de maat te kiezen die bij uw heup omvang past. Een langer model wat bij dit figuur past is de trenchcoat met capuchon, aangezien deze aan de hand van een ceintuur te tailleren is.

I-figuur

Een I-figuur houdt in dat een vrouw over alle delen van haar lichaam dezelfde breedte heeft. Dus de schouders en de heupen zijn even breed en ze heeft geen nadrukkelijke taille. De lange regenjas, de trenchcoat, de coat en de parka zijn modellen die aan de hand van een ceintuur of koord te tailleren zijn. Deze modellen zijn dus zeer geschikt voor een vrouw met een I-figuur.