Black Friday @ HRD

Black Friday week 2023!
15% korting op de gehele collectie.
Gebruik code BLACKHRD15.

De code is geldig t/m 27 november 2023


Dames fiets regenbroeken

Fiets regenbroek voor dames

Bij HRD zijn 3 kleuren dames fiets regenbroeken te bestellen. Rood, donker blauw en zwart. De regenbroeken voor op de fiets voor dames zijn te verkrijgen in maat S tot en met XXXL.

Regenbroeken voor dames bij HappyRainyDays hebben aan beide zijden een lange rits van onder naar boven. Zo is de broek zelfs met schoenen aan, snel aan- en uit te trekken. Daarnaast zitten de fietsbroeken mooi en comfortabel bij de heupen. Dit komt door de elastiek in de taille van de regenbroeken. Deze hebben een extra verstelbaar koord. De voering van de regenbroek voor dames is gemaakt van polyester en dat zorgt ervoor dat de broek makkelijk over de kleding kan worden aangetrokken.

Ook beschikt deze broek voor dames over een verstelbare reflectorband aan de onderkant van de broekspijpen (met klittenband). Zo is het mogelijk om de pijpen aan de onderkant strakker of juist losser te maken. De regenbroeken voor dames uit ons assortiment bieden dus verschillende voordelen, haal hem daarom nu in huis!


Hoe was ik mijn regenjas?

Het wassen van je regenjas kan soms een uitdaging zijn. Maar met de regenjassen van HappyRainyDays is dit een fluitje van een cent. Deze regenjassen kunnen gewoon in de wasmachine. Maar hoe doe je dat precies? In deze blog leggen we je uit hoe je je regenjas het beste kunt wassen om de waterdichtheid en kwaliteit te behouden.

Allereerst, kies een wasprogramma zonder centrifugeren of een programma met kort en langzaam centrifugeren. Dit helpt om de waterdichte coating van de jas te beschermen. Raadpleeg bij twijfel altijd de onderhoudsinstructies op het ingenaaide etiket van je jas.

Daarnaast adviseren we om speciaal Outdoor wasmiddel te gebruiken. Dit type wasmiddel is speciaal ontworpen om outdoor kleding te reinigen zonder de waterdichte eigenschappen te beschadigen.

Tot slot, laat je jas natuurlijk drogen. Het gebruik van een droger kan de waterdichte coating beschadigen. Hang je jas op een droge, goed geventileerde plaats en laat hem volledig drogen voordat je hem opbergt.

Maar er is meer aan het onderhoud van je regenjas dan alleen het wassen. Het is ook belangrijk om je jas regelmatig te controleren op beschadigingen. Kleine scheurtjes of gaten kunnen de waterdichtheid van je jas beïnvloeden. Als je een beschadiging opmerkt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te repareren om verdere schade te voorkomen.

Bovendien, hoewel onze regenjassen zijn ontworpen om waterdicht te zijn, kan de waterdichtheid na verloop van tijd afnemen. Dit is normaal en kan eenvoudig worden opgelost door je jas opnieuw te impregneren. Dit kan gedaan worden met een speciaal impregneermiddel dat verkrijgbaar is bij de meeste outdoor winkels en in onze webshop.

Het onderhouden van je regenjas is dus niet moeilijk, maar het vereist wel wat aandacht en zorg. Door je jas goed te onderhouden, kun je de levensduur verlengen en ervoor zorgen dat je altijd droog blijft, zelfs in de zwaarste regenbuien.

In de volgende blogpost zullen we het hebben over de perfecte tussenjas voor het wisselvallige Nederlandse weer. Blijf ons volgen voor meer tips en advies over het kiezen en onderhouden van je regenkleding.


De Perfecte Tussenjas: De Trenchcoat van HappyRainyDays

Het vinden van de perfecte tussenjas kan een uitdaging zijn. Je wilt iets dat warm genoeg is voor de koudere dagen, maar niet te zwaar voor de warmere dagen. Gelukkig heeft HappyRainyDays de perfecte oplossing: onze trenchcoat.

Onze trenchcoat is de ideale tussenjas die zowel de looks als het draagcomfort perfect combineert. Deze stijlvolle waterdichte tussenjas heeft een trenchcoat model met een brede ceintuur. De mouwen van de jas zijn verstelbaar en de tussenjas heeft een afneembare capuchon. Daarnaast heeft deze jas een dubbele sluiting: onder de rij dubbele knopen zit namelijk nog een rits verborgen.

Deze tussenjas is niet alleen stijlvol, maar ook winddicht. Ideaal voor die dagen met een winterzon en een klein windje. Bovendien is de jas verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd een stijl die bij jou past.

Maar wat maakt een tussenjas nu zo speciaal? Een tussenjas is ontworpen om te dragen in het tussenseizoen, wanneer het te warm is voor een winterjas, maar te koud voor een zomerjas. Een tussenjas biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, zodat je comfortabel blijft, ongeacht het weer.

Bovendien zijn onze tussenjassen gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel waterdicht als ademend zijn. Dit betekent dat ze je droog houden in de regen, maar ook overtollige warmte en vocht afvoeren, zodat je niet oververhit raakt.

En het beste van alles? Onze tussenjassen zijn ontworpen met aandacht voor detail en stijl. Van de brede ceintuur tot de verstelbare mouwen en de afneembare capuchon, elk element is zorgvuldig ontworpen om zowel functionaliteit als stijl te bieden

Dus als je op zoek bent naar de perfecte tussenjas, kijk dan niet verder dan onze trenchcoat. Met zijn stijlvolle design en praktische functies is het de ideale jas voor het wisselvallige Nederlandse weer.

In onze volgende blogpost zullen we het hebben over de 5 hipste waterdichte winterjassen van HappyRainyDays. Blijf ons volgen voor meer tips en advies over het kiezen van de perfecte regenkleding.


De 5 Hipste Waterdichte Winterjassen van HappyRainyDays

Het weer in Nederland wisselt, zoals altijd in de winter, tussen regenbuien, kou en bewolkt. Kan je huidige jas er nog tegenaan of is het tijd voor een nieuwe multi-functionele jas die zowel waterdicht als ademend en hip is? Met een waterdichte winterjas van HappyRainyDays ben je er zeker van dat regendruppels geen enkele kans maken.

Deze winterjassen hebben namelijk een waterdichtheid van 5.000 mm. Dat betekent dus dat je een plensbui met gemak overleeft en nog lekker warm blijft zonder te zweten. Maar welke jas moet je kiezen? In deze blog zetten we de 5 meest hippe waterdichte winterjassen van 2023 op een rij.

Onze hipste Jassen:

  1. De Windsor Regenjas: Chique, lang en 100% waterdicht. Deze winter regenjas heeft een fijne pasvorm en is gemaakt van comfortabele stretchstof. De jas heeft een waterdichte ritssluiting die je zowel van boven als vanaf de onderkant kunt openen. Een rij drukknopen voorkomt dat de wind naar binnen kan glippen. Je kunt deze chique regenjas kopen in het donkergroen, antraciet blauw, grijsblauw, legergroen of beige.
  2. De Bilbao Zomerjas: Hoewel technisch gezien een zomerjas, is de Bilbao ook een geweldige optie voor de mildere winterdagen. Het is lichtgewicht, ademend en waterdicht, en heeft een stijlvol, minimalistisch design dat perfect is voor de moderne vrouw.
  3. De Trenchcoat: Onze trenchcoat is niet alleen een geweldige tussenjas, maar ook een stijlvolle optie voor de winter. Met zijn dubbele sluiting, brede ceintuur en afneembare capuchon, biedt het zowel stijl als functionaliteit.
  4. De Parka Boston: Voor de koudste dagen van de winter is er niets beter dan een parka. Onze parka’s zijn ontworpen met een extra dikke voering om je warm te houden, zelfs bij de laagste temperaturen. Bovendien zijn ze waterdicht en ademend, zodat je droog en comfortabel blijft, ongeacht het weer.
  5. De Poncho: Voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks, is onze regenponcho een geweldige optie. Het is waterdicht, ademend en heeft een losse, comfortabele pasvorm die ideaal is voor gelaagdheid. Bovendien kan het gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen in je tas, zodat je altijd voorbereid bent op een plotselinge regenbui.

Dus daar heb je het, de 5 hipste waterdichte winterjassen van HappyRainyDays. Elk van deze jassen is ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er niet alleen goed uitziet, maar ook beschermd bent tegen de elementen.

In onze volgende blogpost zullen we het hebben over hoe je je regenkleding kunt onderhouden om de levensduur te verlengen. Blijf ons volgen voor meer tips en advies over het kiezen en onderhouden van je regenkleding.


Nieuwe collectie dames winter regenkleding.

Warme dames winterregenjassen bij HRD. De nieuwe collectie winter 2023/ 2024 staat online. Ben je op zoek naar een heerlijke lange warme winterjas die ook nog eens waterdicht is bekijk dan de lange regenjas Vancouver.
Heb je liever een wat korter model dan is het model Orlando wellicht wat voor jou?