Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat u blij bent met uw bestelling. Mocht het product toch niet helemaal aan uw wensen voldoen dan geldt bij HappyRainyDays voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de volledige bestelling heeft ontvangen. Binnen deze bedenktijd mag u het artikel bekijken en/of passen. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Onze algemene voorwaarden geven de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, goederen die u bij ons heeft gekocht retour te zenden. U kunt uw pakket retourneren met postNL.

Indien u een artikel retourneert (via PostNL), brengen wij € 5,95 retourkosten in rekening. Indien u een artikel retourneert vanuit België brengen wij € 9,95  retourkosten in rekening. Let op: Bij betaling met Afterpay berekenen wij € 1,25,- betaalkosten, deze kosten worden niet gerefund bij een retour. We storten dan binnen 10-12 werkdagen het aankoopbedrag minus de retourkosten terug op de rekening waarvan het artikel betaald is. Een retourzending die is ingeleverd bij PostNL wordt uiterlijk 5 werkdagen na inlevering geretourneerd bij HappyRainyDays. Bij ontvangst krijgt de klant een e-mail met daarin de ‘bevestiging van ontvangst’. Op dit moment zijn de retour en het aankoopbedrag minus de retourkosten al verwerkt. Zo werkt retourneren:
1. U vult de gegevens in van het artikel dat u wilt retourneren op het formulier dat is meegezonden met uw bestelling en omcirkelt de reden van retour.
2. U verpakt het artikel in de originele doos, inclusief dit formulier en de bijbehorende afleverbon.
3. U meldt het retour aan via deze retourlink op onze website: https://happyrainydays.com/nl/service/retourneren/
4. U ontvangt via email uw verzendlabel. Print deze uit en plak deze op het pakket. U kunt dit pakket zo afgeven bij een PostNL punt bij u in de buurt. Vraag wel om het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Ruilen
Is de maat niet helemaal naar wens? U kunt uw jas kosteloos omruilen voor een andere maat.  Dit kunt u aangeven als u inlogt om te retourneren. Helaas kan een artikel niet omgeruild woorden voor een ander model of kleur in verband met mogelijk prijsverschil. Mocht u een ander model wensen dan vragen wij u het artikel te retourneren en het gewenste artikel te bestellen in de webshop.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw pakket via een andere verzendmethode te versturen. Let op! Deze kosten komen in zijn geheel voor de consument.

Het adres waar uw retour naar verzonden kan worden is:

Montapacking
T.a.v. HappyRainyDays
Hooiweg 11
5165 NL Waspik
Nederland

De retourafhandeling duurt gemiddeld 10 werkdagen.

Retoursturen vanuit België?
Meldt u de retour aan via onderstaande link. U ontvangt dan via email het retouretiket.
U kunt dan het pakket inleveren bij het dichtstbijzijnde DPD inleverpunt.

https://rma.montaportal.nl/?shopkey=85b396ab-8d1e-4875-8b8e-098548241ccf