Verzenden

Wij leveren uw bestelling graag zo snel mogelijk aan op ieder gewenst adres. Meestal ontvangt u de bestelling binnen 2 werkdagen (feestdagen worden niet gezien als werkdagen). Binnen Nederland geldt vóór 16.00u besteld, is dezelfde dag verstuurd. Wij bezorgen in Nederland en België met PostNL.

Voor het verzenden van uw pakket onder € 20 wordt €2,95 in rekening gebracht. Voor bestellingen boven € 20 worden geen kosten in rekening gebracht. Stuurt u het artikel terug dan houden we €5,95 euro in van het bedrag dat wordt terug gestort. Stuurt u een pakket terug vanuit België dan houden wij € 9,95 euro in.

Betreft de zending een pakket dat niet door de brievenbus past dan ontvangt u zodra de bestelling bij ons verzonden is, een e-mail met daarin een track&trace code. Met deze code kunt u via internet de zending volgen. Het kan voorkomen dat u de melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat de transporteur de volgcode nog niet heeft verwerkt. Probeert u het later nog eens.

Let op: Voor kleine pakketten (zuidwester of regenhoed) die door de brievenbus passen ontvangt u geen track & trace code. Hiervoor hoeft u niet thuis te blijven.

De grotere pakketten worden op werkdagen en zaterdag bezorgd door PostNL.

Als u niet thuis bent op het moment van aflevering en het pakje niet bij de buren kan worden afgegeven, dan krijgt u daar bericht van en probeert PostNL het later opnieuw. Kan PostNL het niet binnen 2 pogingen afleveren is het pakket nog 3 weken op te halen bij het postkantoor.

Tip: U kunt een ander aflever adres (bijv. van uw werk) opgeven voor levering.